Besök hos huset

Nu byggs huset för fullt i vårgårdahusfabriken. Vi var där och hälsade på det idag, riktigt häftigt att se 🙂

Vårt hus hade visst slagit rekord i antal elrör i en vägg (28 st) iom att det blir dubbla rör – ett till KNX:en och ett till elen. De hade aldrig förberett för KNX innan, men det blir tydligt bra iaf. Sen kan vi styra allt automatiskt 🙂

Om 11 dagar levereras huset till tomten, det är ju värre än att vänta på jultomten 😉

   
    
    
    
    
    
   

Publicerat av

Elsa Blomster

Elsa Blomster har tre golden retrievrar, Ludde, Diesel och Seeker. Hon tävlar i lydnad, personspår, viltspår, rallylydnad och går på jaktprov med framförallt Diesel, men snart även med Seeker. Elsa är civilingenjör inom industriell ekonomi och arbetar som marknadschef på en auktoriserad bilverkstad. Tillsammans med Lena Gunnarsson drev hon tidigare driver Canis Hundskola Avdelning Göteborg & Kungsbacka, där de höll kurser i bland annat vardagslydnad, valpträning, inkallning, tävlingslydnad och jaktapportering med hjälp av klickerträningsprinciperna. Elsa och Lena har också skrivit boken Apportering till vardag och fest och driver Klickerförlaget Göteborg AB. Sedan sommaren 2013 hålls alla kurser genom Klickerförlaget, där de även ger ut böcker av andra författare. Elsa driver även Blomsterhundar AB. Elsa Blomster på Google+

3 reaktioner på ”Besök hos huset”

 1. Hej!

  Vad fint hus! Vi är i startgroparna att börja bygga med Vårgårdahus så därför ska det bli spännande att se få följa er blogg.

  Får jag fråga hur mycket extra det kostade att dra för knx:en?

  Är det endast tomrör dragna? Och vem projekterade dragningen av den?

  1. Hej!
   Tack, vad roligt att ni gillar det! Och spännande med ert hus!

   Det är företaget min man jobbar på som gör elen och Knx:en (Göteborgs el- och rörjour). Därför jobbar vi just nu på löpande räkning. Vanligtvis räknar en med att Knx blir ca 30% dyrare än bara vanlig elinstallation. Varken vårgårdahus eller elektrikern som Vårgårdahus rekommenderade hade någon aning om vad knx var, så ni får nog leta efter en annan elektriker. Det kan finns listor över utbildade elektriker på Knx hemsida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *