Villkor

Betalningsmetoder

Kontant vid avhämtning

Kontakta mig för att bestämma plats för avhämtning i Göteborg eller Landvetter.

Förskottsbetalning

Till bankgiro 738-8234 (Blomsterhundar AB). Varorna skickas då betalningen mottagits.

Faktura

Betalningsvillkor: 10 dagar. Fakturaavgift: 30 kr

Fraktkostnad

59 kr vid beställning av 1-10 leksaker. Vid beställning av fler, kontakta mig för prisuppgift (gäller ej avhämtning)

Ångerrätt

Allmänt

När du som konsument handlar via internet gäller konsumentköplagen (1990:932), lagen (2005:59) om distans- och hemförsäljningsavtal (Distansavtalslagen) samt lag (2002:562) om elektronisk handel och andra informationssamhällets tjänster (Lagen om e-handel). För företagskunder gäller köplagen samt Lagen om e-handel för de frågor som inte uttryckligen regleras i dessa villkor, med undantag från vad som särskilt anges för konsument nedan.

Avtal

När du som kund gör ett köp via internet ingås avtal när du väljer att bekräfta ditt köp i kassan. Avtal kan endast ingås på svenska och en bekräftelse skickas till dig på e-post efter att du gjort din beställning.  Blomsterhundar ingår endast avtal med myndig person. Vid uppenbara felaktigheter i vår information på nätet, t ex avseende priser eller kvantiteter, förbehåller vi oss rätten att korrigera dessa i efterhand. Om du inte accepterar korrigeringen har du alltid rätt att avboka din beställning.

14 dagars ångerrätt/öppet köp  hos Blomsterhundar

Du som konsument har alltid 14 dagars ångerrätt enligt Distansavtalslagen när du handlar i vår webshop hos Blomsterhundar. Tidsfristen för ångerrätten räknas från det att du tagit emot varan, eller en väsentlig del av den. Väljer du att returnera din vara inom 14 dagar svarar du som kund för eventuella returkostnader.

OBS! För outlösta paket debiteras 300 kronor.
Undantag från ångerrätten:

Följande varor och tjänster omfattas inte av ångerrätt:

– En förseglad ljud- eller bildupptagning eller ett förseglat datorprogram och förseglingen/förpackningen brutits (t ex mjukvaror, spel, skivor och navigationer),
– Förbrukningsvaror som ingår i vissa produkter och är brutna ur sin originalförpackning
– En vara som på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas eller som snabbt kan försämras eller bli för gammal,
– En tjänst och fullgörandet har påbörjats med konsumentens samtycke underångerfristen. Ex på detta är abonnemang (Telefon, Internet, Digital-TV, mf),
– En vara som är använd,
– Företag har ingen ångerrätt. Villkor för företag framgår under rubriken ”Villkor för företag vid köp i Blomsterhundars webshop” nedan.

Regler vid retur gällande ångerrätt

Följande måste uppfyllas vid åberopade av ångerrätt:
– Kvittot ska bifogas med returen.
– Varan skall ej vara använd eller trasig.
– Varan skall returneras i dess produktkartong samt med dess inneremballage.
– Vid retur skall varan vara komplett med samtliga tillbehör.
– Varan skall returneras till följande adress;
Blomsterhundar AB Hultet Blomstergården 1 438 95 Hällingsjö

Om du har handlat hos Blomsterhundar och ovanstående punkter ej uppfylls godkänns inte din retur och varan returneras tillbaka till dig samtidigt som du debiteras för fraktkostnaden. Tänk på att du själv är ansvarig om produkten försämras under returfrakten – se därför till att paketera den väl. Om du känner dig osäker eller har frågor om din retur var god kontakta mig på telefon 0736-21 50 74

Från att vi har mottagit din retur får du dina pengar inom 30 dagar. Om du har betalat med kort eller postförskott, sätts pengarna in på ditt konto. Observera dock att ersättning för frakt-, administrations- och returkostnader ej utgår.

Villkor för företag vid köp i Blomsterhundars webshop

Är en vara eller tjänst felaktig har köparen (då denne är ett företag) rätt att begära avhjälpande, omleverans, prisavdrag eller hävning enligt köplagen. Köparen har dock inte rätt till skadestånd på grund av att en vara eller tjänst är felaktig eller på grund av dröjsmål vid leverans.

I övrigt tillämpas köplagens villkor.

Kontaktuppgifter

Blomsterhundar AB
Hultet Blomstergården 1
438 95 Hällingsjö

Elsa Blomster
elsa@blomsterhundar.se
0736-21 50 74

Innehar F-skattesedel

Ett svar på ”Villkor”

Kommentarer är stängda.