Mer miljöträning

Idag fortsatte vi med miljöträningen. Först handlade jag lite och sen passade jag på att baka vörtbröd, lingonlimpa och banankaka (som vi ska ha med oss till mentalbeskrivningen imorgon). Sen satte jag och Ludde oss på bussen och åkte till Svingeln för att hämta bilen vi fått låna under eftermiddagen. Efter det körde vi ut till Hisingen, plockade upp Johannes, hämtade saker hos min gruppledare och postade ett brev i Västra Frölunda. Sen skyndade vi oss hem och jag packade snabbt ihop demoväskan för att köra till Alingsås och ha demo. Nu har jag iaf rekat och vet hur vi ska köra för att hitta till Alingsås brukshundklubb imorgon för mentalbeskrivningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.