2008 års bilar

Idag (eller egentligen igår) var jag och resten av ”launch”-avdelningen (vi var ungefär 10 personer) i hamnen i Newark och tittade på de nya Volvobilarna, de som är av 2008 års modell. Det var riktigt kul. I ett par timmar gick vi runt och klämde och kännde på alla bilarna. Letade efter saker som inte fungerade, testade alla nya funktioner och tryckte på alla knappar. Det var ett bra jobb för mig, eftersom jag tycker det är barnsligt roligt att trycka på knappar 😉

Den nya XC70n var trevlig, men jag gillar kontrollpanelen i den jag har (2007) bättre. Automatisk stängning av bagageluckan är dock väldigt kul. Helt klart coolast var den nya C70n (cab). Det var riktigt häftigt att se den fälla ner taket, det var något smidigare än på mammas (där man först måste lyfta bort hardtoppen och sen knöla ner suffletten).

På eftermiddagen pillade jag lite med Excel och Acces, och sen åkte jag hem och tog det lugnt.

Jag lagade köttfärssås som faktiskt blev riktigt god. Efter maten gick jag en sväng i Nyack. Det blev lite längre än vad jag tänkt (var borta ungefär en och en halv timme). Först gick jag ner till centrala Nyack och gick på Main Street. Där fanns en massa trevliga restauranger, så någon av dem måste jag testa. Sen vände jag och gick en annan väg tillbaka igen. Jag hittade en väldigt trevlig bokaffär som sålde både nya och begagnade böcker. Stället var väldigt litet så böckerna låg staplade högt och lågt. Dit ska jag gå igen när jag behöver böcker. När jag letat färdigt där inne gick jag vidare och försökte komma ner till floden, men det gick inte så bra. (det var hus ivägen). Jag hittade en pool, som jag inte lär får använda för den var inhängnade och tillhörde condo-stället (bostadsrätter). Husen här är väldigt fina tycker jag. De ser ut lite som Villa Villerkulla, det finns inte två som är likadana.

Sen gick jag hem igen och lyckades hitta busshållplatsen där bussen till New York ska stanna. Det var inte alls långt hemifrån, så nu ska jag bara testa om det går någon buss också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.