Provkörning och shopping…

Efter att ha tagit lite sovmorgon, eftersom vikom hem ganska sent från Long Island, skulle vi jobba igen, den här gångenföljde jag med Elsa eftersom hon lovat att jag skulle få leka lite med en av denya bilarna. Efter att ha gjort den vanliga svängen med att läsa avmätarställning och så vidare tog vi mycket riktigt en XC70 av 2008 års modellfrån parkeringen och gav oss iväg för att testa alla roliga finesser. AdaptiveCruise Control, en farthållare som håller avstånd, var mycket trevligt liksomsystemet BLIS som varnar när det finns något i döda vinkeln. När vi komtillbaka till Volvo igen efter körningen administrerade Elsa så att allabilarna skulle komma iväg till nästa ställe, vilket var lite spännande medtanke på att lastbilen som skulle frakta bilarna lös med sin frånvaro.

Lunchen för dagen inmundigades på den grekiskarestaurangen som ligger precis vid Volvo, dvs. en kvarts körning. Det varmycket gott, jag åt en gyro- och kycklingtallrik och Elsa åt en grekisk salladmed kyckling. Vi bestämde oss för att vi skulle ta det lite lugnt påeftermiddagen och gick hem och Elsa skulle lägga sig på sängen och vila lite.Två timmar senare vaknade vi och bestämde oss för att det var dags att ta tag idagen igen.

Vi gjorde då det enda raka, vi åkte ochshoppade. Den här gången shoppade vi skor. Massor med skor, på affären SportsAuthority i Palisades mall. Vi köpte under kvällen var sitt parvandringskängor, var sitt par grövre gå-ut-med-hunden-gympadojjor och varsittpar löparskor, då Elsa fått för sig att hon fått mage i USA. Vi får väl se omvi kommer att använda dem så mycket, man kan ju alltid hoppas, men det varotroligt billigt jämfört med priserna i Sverige i alla fall. 180 dollar för sexpar skor, dvs ungefär 1 200 kronor (sist när vi köpte varsitt par gå-ut-med-hunden-gympadojjorhemma gick det på 1600 kronor och det var till och med samma märke vi köpte nu…)

Dagen avslutades med att vi gick och sågsenaste Harry Potterfilmen på bio.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.