Rasmonter

I onsdags var jag och hjälpte till att bygga Goldenklubbens rasmonter på MyDog och i torsdags var jag och Ludde där på förmiddagen. Först var vi ute en sväng med hundarna och Nemi var jätteduktig. Hon kunde gå lös brevid Ludde och Dexter (som var kopplade) utan att bita på dem, vilket är ett stort framsteg. Nu är det nästan lite tråkigt att lämna tillbaka henne när hon utvecklats så mycket. Sen fick hon vara hemma. Jag satte henne bakom ett kompostgaller och stängde till vardagsrummet. Hon skällde när jag gick, men när vi kom hem sen var hon tyst (dock hade hon rymt ur kompostgallret).

 

På mässan var det massor med folk. Många var intresserade av rasen och ville klappa. Naturligtvis frågade de även om skillnaden på jaktgolden och "vanlig" golden. Vi lyckades iaf sälja slut på hela lottringen och även sälja lite filmer och trimhäften. Sen skyndade vi oss hem och vidare till tåget. Både Ludde och jag var helt slut efter en dag på mässan så vi somnade.

 

Nu har vi varit hos veterinären. Ludde är inte helt förtjust eftersom han inte förstår varför han inte kan stå/gå. Han var ju naturligtvis sövd och det har inte släppt helt, så nu kravlar han omkring som en annan krabba och vill inte alls ligga still, stackarn. Förhoppningsvis blir det bättre när det släpper helt. Då kanske jag till och med kan få i honom lite mat och Rimadyl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.