Födelsedag

Idag fyller Ludde tre år. Vad gammal han blivit! Han tar dock det hela med ro. När jag var ute med honom morse tänkte jag på hur duktig han faktiskt är och hur lätt han är att ha att göra med. I vardagen fungerar han jättebra, hänger med lös på promenaderna, stannar, kommer på inkallning, går fint vid sidan, tar aldrig något på borden, älskar att bli klappad osv osv (iaf nästan alltid fungerar det ;-)), det enda som saknas är mer träningsintresse.

 

Han verkar nu helt återställd efter operationen och vi har gått lite längre promenader. Igår gick vi till och med ett viltspår. Ludde spårade jättefint. Dock spårade han inte det spåret jag hade tänkt utan grävling… Jag tänker därför inte gå ett öppenklass-prov på lördag utan ska lägga minst ett träningsspår till innan vi går några prov.

Ett svar på ”Födelsedag”

  1. Vad roligt att du hittat till min sida! Freestyle är verkligen inte vår huvudgren, vi tänkte mest göra det till ett litet skojsamt projekt där vi får lite nödvändig miljöträning. Vi har inte heller övat in något program eller liknande, utan kommer nog mest lattja runt och känna på den ovana miljön. Men det är klart att du får komma o titta om du vill. Jag kan återkomma med tid i bloggen inom kort. Men förmodligen har du sett häftigare uppvisningar förr 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.