Frisk igen

Nu har vi nog friskförklarat Ludde. Såret blev tyvärr infekterat för lite mer än en vecka sedan så vi fick åka till veterinären och de satte ett dränage för att tömma ut äckelpäckel. Sen fick han smärtstillande och antibiotika och tillsägelse att vara stilla… Han var inte helt förtjust i det 😉 Nu i veckan blev han iaf pigg igen, så vi har tränat lite försiktigt. Vi har mest tränat fotposition, och vänstersvängar. Jag märker stora framsteg och det är väldigt kul att träna med honom, om man som vanligt bara gör ett par repetitioner för annars tröttnar han. Idag var vi ute i Delsjöområdet och grillade med Amanda, Daniel och Porter. Det var helt underbart väder, och Ludde fick vara lös igen. Gissa om han var glad! Jag fick precis en länk till en helt underbar film på YouTube. Vilken lycka för både hund och matte att de har varandra!

Ett svar på ”Frisk igen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.