Spår

Nu har jag varit ute och lagt spår som Ludde och Dexter ska få gå imorgon. De blev inte jättelånga men lite kluriga, så jag tror att de kommer få jobba ändå. Ludde tyckte det var välidgt kul när jag plockade fram spårsakerna. Mindre kul tyckte han att det var när han fick gå hem igen utan att få spåra 😉 Jag vet någon som ser fram emot morgondagen iaf.

I helgen var vi hos mina föräldrar och firade min bror som fyllde 20. Resten av helgen har jag scannat gamla diabilder från när jag var lite. Nästan 1000 bilder har jag scannat, och det är ungefär 2500 kvar… Ludde har gått på långpromenader med (i ordning) Johannes, mamma (för att möta pappa), mamma och pappa, Johannes, mamma och pappa, så han är mer än nöjd med helgen.

I veckan har vi varit hos Cissi och trimmat Ludde och Dexter. Vi skulle gått en långpromenad, men det stormade och regnade underifrån så vi stannade inne och åt semlor i stället. Jag och Ludde passade också på att gå en sväng runt Savfjället med Emma och Maja. Då hade jag till och med kameran med så det kommer nog lite bilder sen.

Ludde har också hunnit med att vara dålig i magen. Jag tror det beror på något han hittade att äta i skogen. Han har blivit helt tokig på att hitta mat i skogen… Alltid finns det något som går att äta. Mögligt bröd, äppelskruttar, gamla gräddförpackningar, kycklingben (som någon hade slängt på perrongen när vi kom med tåget igår), grisöron (det fick han faktiskt behålla) osv osv. Vem slänger allt i skogen egentligen?

Jag kom på en rolig sak till. Vi har tittat på ett par olika kombinatoner inför sommarens valpköp, och nu är en av tikarna parade och en löper. Snart blir det en liten en 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.