2008-08-04 Hemresa

Dundonald Castle
Flygplatsen

Efter en god natts sömn packade vi in allt i bilen och åkte ner till stranden i Irvine. Det var en lång, fin sandstrand men inte direkt varmt nog att bada. Efter en kort strandpromenad åkte vi vidare söderut och stannade till Dundonald castle och klättrade runt lite. Sedan var det dags att åka till flygplatsen.

Vi lämnade tillbaka bilen och fick ingen ersättning för att eluttaget/cigarettändaruttaget inte fungerade utan bara ett allmänt otrevligt bemötande. Sensmoralen av det hela: hyr aldrig bil av Hertz. På flygplatsen passade vi på att låna en våg och fick hastigt och lustigt packa om våra väskor eftersom den hårda som vi packat alla whiskeyflaskorna i vägde 3-4 kg för mycket. När vi checkat in satt vi och väntade ett par timmar, lyssnade på ljudbok och åt lite. Hemresan gick bra fram till landningen, den var väldigt gungig och skumpig pga vädret. När vi kom ut på flygplatsen regnade det och blåste kraftigt från höger, så ordentligt blöta på högersidan och torra på vänstersidan kom vi in i terminalen. Vi hade helt klart bättre väder i Skottland. Visst, det har regnat lite varje dag, men mest när vi suttit i bilen och för det mesta har det ändå varit soligt.

Ett svar på ”2008-08-04 Hemresa”

  1. oj va dyrt att hyra bil! är bensinen inräknad??

    njäe jag är inte så imponerad av whiskey men besöker gärna ett distilleri ändå =) tack för informationen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.