Sightseeing

Idag har jag och hundarna kollat in lite nya platser i Göteborg. Vi började med att kolla in Lisebergs station. Det var vääldigt tomt det, vi och en person till var där… Hundarna tyckte det var kul att busa på perongen (det är glasdörrar ner till spåret så det var ingen risk att de skulle skada sig). Diesel tyckte dock inte om hunden i fönstret som förföljde henne… Det är inte lätt att vara liten 😉 Efter att ha missat en buss och ett tåg kom vi äntligen med tåget till Kållered där Maria och Rocky mötte oss. Sedan gick vi hem till Maria, fikade lite och pillade på Rocky och Dragos hemsida innan det var dags för oss att åka hem igen.

Diesel spydd på tåget, och sen två gånger hos Maria, och så var hon lite lös i magen. Undrar vad hon har ätit nu? Hon var väldigt trött inne hos Maria, men ute var hon pigg. Nu ligger båda hundarna däckade i hallen (trots att det inte ens blev någon träning idag, men det är tillräckligt jobbigt att åka tåg och kolla in nya ställen).

Vägde Ludde och Diesel också (uppställd bild på Diesel kommer senare). Ludde hade gått upp lite och väger nu 33.5. Diesel hade gått upp massor och väger nu 21.3 kg (24 veckor gammal)

Diesel
Ludde
Diesel kollar in stationen
Öde…

Öde station 

10 bild(er)

Ett svar på ”Sightseeing”

  1. Vilken fin station det var där ni väntade på tåget. Himla fräscht, lite otypiskt för Göteborgs hållplatser får man väl säga.
    Vad fint det blev med den röda bakgrunden på bilderna, ha ha! 😉
    Ses nästa vecka igen. Då kommer jag till dig.
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.