FEST + Avslutning rallylydnadskursen

I lördags kväll var vi på Johannes examensceremoni, nu är han officiellt "utkastad" från Chalmers och har fått sitt diplom + civilingenjörsexamen inom datateknik. Grattis älskling! Det var en väldigt trevlig middag med god mat och trevlig underhållning.

I söndags var det avslutning på rallylydnadskursen. Jag byggde bana och Britt dömde (och sen diskuterade vi resultatet). Alla deltagarna var jätteduktiga, och alla klarade godkänt (dvs fick mer än 70 av 100 poäng). Emil var med och hjälpte till med tidtagning och banbyggning, mycket smidigt att få lite extra hjälp. Sen blev det fika (Angelica hade bakat jättegoda kakor) och prisutdelning i stugan

Till våren ska jag och Shadi hålla rallylydnad på HiK och jag ska planera om kursen lite, men på det stora hela är jag väldigt nöjd med den och utvärderingarna var väldigt roliga att läsa! (och bra för självförtroendet ;-))

Diesel var med och tittade på på avslutningen, och roade sig med att springa i alla diken hon kunde hitta på vägen till och från planen (det går diken längs nästan hela cykelbanan mellan stugan och planen, det tar kanske 10-15 minuter att gå, men Diesel sprang bra mycket längre än vad vi gick). Det är tydligen väldigt roligt när det plaskar på magen 😉 Ludde var hos Shadi, efter att först ha varit ute på en långpromenad med henne och Maika. Det var iaf trevligt att ge Diesel lite "egentid", och det tror jag hon behövde. I stugan märkte jag något tråkigt, hon tycker den är jätteläskig 🙁 hon har inte riktigt kommit över det hemska tillfället då hon släpade en stol efter sig där inne. När Ludde var med i lördags var det inga problem, men när hon hade gått lös ner till stugan ville hon knappt gå upp på altanen och än mindre gå in i stugan själv. Jag får ta med mumsiga ben och servera där inne ,-)

Efter tävlingen åkte vi hem (i regnet) och åt lite innan det var dags för Emil att åka hem. Jag följde med honom ner till bussen för att hämta Ludde. I vanliga fall när jag går mot dörren kommer Diesel och vill följa med, men nu satte sig den blöta valpen mycket demonstrativt mitt på golvet i andra änden av hallen och bara tittade på mig. Haha, den lilla uttern hade visst tröttnat på regn 😉 (jag hade ändå inte tänkt ta med henne, utan tänkte att hon kunde vara hemma ensam en liten stund, och det var ju precis vad hon ville). När jag hämtat Ludde somnade hundarna och jag på soffan och gjorde inte mycket mer vettigt den dagen.

Det kommer lite bilder från avslutningen så fort jag tömt kameran.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.