Freestylekurs del 3

Igår var sista gången på freestylekursen. Vi fick träna på några nya moment, gå framåt med hunden mellan benen, runt – hunden ska cirkla runt föraren och hopp – hunden hoppar över förarens ben/arm, beroende på hur vig föraren och hunden är 😉 Vi fortsatte även med front, slalom och snurra/spin och satte sedan ihop allt till ett litet program. 3 x snurra, 3 x spin, 4 steg front, 2 x snurra, 1 x spin, 1 x runt, fot en bit, 1 x hopp, allt till Let’s twist again.

Både Ludde och Diesel var duktiga. Ludde tycker det är jättekul att snurra och gå slalom, hoppa över benet tyckte han inte var så kul 😉 Diesel tyckte det var väldigt svårt att snurra åt andra hållet (spin), men det gick det också. Det har iaf varit kul att få en liten introduktion till freestyle, och även om vi inte kommer tävla i det så är det kul trick att kunna, och dansa till musik är ju aldrig fel! Bra uppvärmning inför andra moment t ex.

Igår fick jag en bil 😉 Eller, en nyckel iaf, haha. Det tyckte jag var väldigt bra! Joni och Shadi har köpt bil, och den bor på vår parkering. Dessutom har Shadi inget körkort så jag fick nog hennes nyckel 😉 Det var väldigt skönt att köra till HiK igår, istället för att vara borta drygt 3 timmar var jag borta 2.

I morse gick vi en sväng och gjorde lite närsök och tränade hopp på parkeringen (över det låga staketet). Dessutom fick vi träna på hundmöten, och det blev två jättebra hundmöten. Båda hundarna var så duktiga.

Ikväll blir det julkul på HiK. Jag och Lisa fixar, och jag tror det kommer bli riktigt kul. Jag och Lisa har iaf haft kul när vi har planerat 😉

Ett svar pĂ„ ”Freestylekurs del 3”

  1. Vad kul att se filmen frÄn Nordstan. Snacka om bra störning & miljötrÀning. Nu nÀr du har bil fÄr du komma hit & prata lite skit med mig & Rocky, tycker jag lÄter som en skit bra idÚ;-)
    KRAMAR!

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.