Ytterligare en vecka

Nu har ytterligare en vecka sprungit förbi.

I måndags hade jag kurs på Kungliga hundar. Valparna hade vuxit massor på bara en vecka! Efter det höll jag på att bli en hund fattigare då Diesel slet sig när hon skulle hoppa in i bilen. Hon for iväg i världens fart och när jag kom runt hörnet var hon borta. Jag gick bort till vägen (det kör en hel del bilar där), men hittade inte henne. Som tur var var hon vid bilen när jag kom tillbaka, men då hade jag hunnit bli rätt rejält orolig.

I tisdags och onsdags var det arbetsmarknadsdagar på Chalmers, så då var jag där och hjälpte till och försökte hitta företag att skicka jobbansökningar till. Hundarna var hos Joni och Shadi under tiden, vad skulle vi göra utan sådana grannar?

I torsdags var det avslutning på rallylydnadskursen på Kungliga hundar och deltagarna var jätteduktiga. De fick gå en knivig nybörjarbana (som använts på ett officiellt prov i Danmark), och de fixade banan jättefint.

I fredags var jag en sväng i skolan innan det var dags att packa och åka till Linköping för en helgträff i etologikursen jag läser, Djurens beteende. Det var en mycket lärorik helg. En mer detaljerad beskrivning kommer senare 😉 Johannes var hemma med hundarna (och fick även lite hjälp av Joni och Shadi). I söndags bytte han valp (Diesel) mot vuxen (Maika), så Joni, Shadi, Mini och Diesel åkte till Skåne och Ludde, Maika och Johannes var hemma. Alla verkade nöjda med det arrangemanget 😉 Diesel fick beröm i Skåne för att hon var fin och duktig, det tyckte jag var kul. Kameran åkte också till Skåne så jag ska kolla på bilderna sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.