Aktivering för matte och Ludde

Idag har jag och Ludde varit på freestylekurs och nu är vi helt slut. Vi var hemma lite innan fyra, och sen sov vi i tre timmar 😉

Kursen har varit väldigt rolig. Vi har gått igenom bland annat slalom, backa, snurra/spinn, positionsarbete (front, fot, work (fot på höger sida)). Ludde kan slalom och snurra, så jag fokuserade på spinn och backa idag. Vi jobbade en minut, vilade två och rackarns vad vi var effektiva. Jag måste bli duktigare på att verkligen sätta en klocka när vi tränar hemma också. Man hinner väldigt många snurrar på en minut 😉

Jag trodde inte Ludde skulle orka så bra (Diesel är mycket mer uthållig än vad han är), men han fixade det fint fram till halv tre (kursen slutade tre), så då slutade vi för dagen och tittade på när de andra tränade istället. Halva frukosten, hela kvällsmaten, en skinkbit och tre varmkorvar har vi tränat upp, plus att jag hade en liten mjukiselefant och en kamptrasa som jag varvade med. Elefanten var uppskattade, och kamptrasan också (två gånger, men det är bättre än ingen).

När vi kom hem (vi fick skjuts av en annan deltagare hem, jätteskönt!) kom Johannes och Diesel och mötte oss. V gick en kort sväng så valpen fick springa lite (hon var väääldigt pigg kan man ju säga) och så fick de ett litet godissök.

Diesels nya trick är "gå och pussa husse"/"gå och ge husse en puss". Hon kan puss och gå till husse sen tidigare, men innan har hon velat pussa mig och sen gå till husse, men nu har hon köpt att det är husse hon ska pussa. Jättekul tycker jag 😉 Hennes specialitet är annars tungkyssar och attackpussar, lagom mysigt men bra att ha kommando på för vill man inte ha en puss ger man inget kommando. Jag tycker dock att hon är väldigt söt när hon pussas försiktigt (och inte biter av mig näsan).

Ett svar pĂ„ ”Aktivering för matte och Ludde”

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.