Freestylekurs dag 2

På kursen idag var Ludde lite trött, det märktes att han inte piggnat till helt efter gårdagen. Vi tog det lite lugnare och jag tittade mer på när de andra tränade än vad jag gjorde igår. Idag har vi pratat om hur man sätter ihop program och gått igenom stå på bakbenen, gå mellan benen med huvudet framåt och med huvudet bakåt, vändningar, buga, gå runt och säkert ett par saker till som jag glömt just nu. Som tur är så har jag skrivit ner det 😉 Det har iaf varit två väldigt roliga dagar, och jag har fått bra tips som jag kan ta med mig även om jag inte tänker satsa på freestyle i framtiden. "Tricksen" är helt klart en grej som Ludde uppskattar, och det är också jättebra uppvärmning.

Testade att shejpa Ludde till att rulla runt idag (han är inte så van vid shejping) och det gick förvånansvärt bra. Han testade en massa olika saker, snurra, backa, ligga, pussas (äta upp mig…), putta på mig, lägga sig (Klick!) osv Efter ett par försök kom han på att det lönade sig att ligga på sidan, och allra sista försöket snurrade han faktiskt runt helt och hållet. Jag ska fortsätta träna lite på det imorgon, så får vi se hur det går. Nu ska vi slappa lite i soffan innan Cicci kommer en sväng för att promenera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.