Kanske lite träning ;-)

AK var skarpsynt som vanligt och såg att bilden inte var tagen nu i dagarna utan i helgen (eller i fredags förra veckan för att vara exakt). Vi har dock tagit det lugnt, på fyra dagar (sju mål) har hundarna fått mat i sina matskålar 4.5 gånger, och det är mer än vad de brukar. Vanligtvis tränar vi upp mer av maten.

Igår var jag seg och hade tänkt slappa, men då föreslog husse att vi skulle gå en sväng, så jag nappade på det. Det blev lite jaktfotsträning och lite sök för både Diesel och Ludde (jag tränade med Diesel och husse kastade dummies, Ludde fick hämta de dummiesarna som inte Diesel skulle ta). Diesel fick upp fin fart i söket och var ganska duktig på att gå vid min sida.

Ett svar på ”Kanske lite träning ;-)”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.