Våteksem

I morse tränade jag lite med hundarna. Det blev rutan, båda två går in fint i platsrörsrutan (Diesel på långt håll), men nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra för att plocka bort den. Ida får hjälpa mig på tisdag 😉 Det blev lite stanna också med Ludde. Först frivilliga och sedan med kommando. Fick till några jättefina. Diesel fick köra lägganden och ställanden på kommando. Tre framför, en vid sidan, tre framför osv. Funkade jättebra både framför och vid sidan när jag bara körde ställanden eller bara lägganden. Framför funkade varannan ställande/varannan läggande eller ungefär så jättebra, men inte vid sidan. Lite kvar att träna på där alltså.

Sedan blev det platsliggning. TRE minuter låg båda hundarna, superduktiga Diesel! Hon la sig lite på skinkan efter halva tiden, men jag struntade i det idag.

På kvällen kom Cicci och så gick vi en sväng med hundarna. Då blev det en platsliggning till och en massa bus i skogen, plus muffins och massa snack så klart.

Stackars Diesel har fått våteksem. Cicci hjälpte mig att klippa rent och nu har jag tvättat och smörjt in det, så nu hoppas jag det ska läka fint. Diesel har fått tratt på sig, och det gillar hon inte. Hon har inte riktigt förstått att man kan lägga sig ner med tratten på än 😉

Ett svar på ”Våteksem”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.