Mentalbeskrivning

Idag har jag och Jenny varit i Uddevalla och mentalbeskrivit Diesel. Zoey och Freija kom också. Det var riktigt skoj att se dem. Jag är väldigt nöjd med Diesel. Hon reagerade ungefär som jag trodde, och det finns stora likheter mellan syskonen.

Sedan avslutade jag och Jenny dagen med att gå en sväng med alla hundarna (fem st) runt Norra Långevattnet. Det gick jättebra, Kråka och Diesel var tom lösa en stund tillsammans. Nu på eftermiddagen har Diesel och Kråka funkat jättebra i hop här hemma, så det var lite tråkigt att lämna tillbaka Baci och Kråka.

Diesel vs kullen

Diesel vs rasen

Kullen vs. rasen

Protokoll

Diesel

Zoey

Freija

Filmer

Diesel

Mentalbeskrivning Diesel from Elsa Nordh on Vimeo.

Freija

Zoey

Bilder och spindlar för Zoey och Freija finns här

Mentalbeskrivning
Mentalbeskrivning

1 album – 44 bild(er)

4 svar på ”Mentalbeskrivning”

  1. Härligt att se alla tre! Alltid intressant att se film på hur de reagerade än att bara se siffrorna. Önskade att jag haft ngn med som filmade Yodas, men det är lätt att vara efterklok..

    Yod hälsar föresten att man inte behöver skälla så mycket på alla trevliga människor i skogen, för de var jättesnälla! *s*

  2. Haha, jo, jag vet, men Diesel tyckte visst att de behövde en utskällning. Hon har vääldigt lätt till skall. Jag hade ju gärna sett att hon varit lite tystare 🙂

  3. Haha, Yoda var mest förvånad över att man fick hälsa på kvinnorna i burka, för det brukar man inte få göra! *fnissar* Han åt mest gräs under det momentet..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.