Låg träningsmotivation

Träningsmotivationen har varit ganska låg den sista tiden, därav få uppdateringar i bloggen.

Den största förändringen just nu är en ny layout. Vad tycker ni om den?

Igår var det kursavslutning på Kungliga hundar, två rallylydnadskurser och en klickerkurs. Det har varit kennelhostaepidemi så nästan hälften av deltagarna har varit borta. Desto mer träningstid blev det för dem som var kvar 🙂 Ena gruppen var så nöjd att jag fick en blomma, det tyckte jag var kul. Jag älskar blommor 🙂 Diesel fick vara med och visa och var riktigt duktig.

En annan rolig sak som hänt är att vi köpt bil, en Renualt Megane som vi kommer kalla Molgan 🙂 (den heter UZS på regplåten och vi kom inte på något roligt namn på det, så Megane fick bli Molgan. Har ni några andra förslag så mottages de tacksamt 🙂 ) Det är iaf jätteskönt att ha bil igen, så idag passade vi på att hämta upp Jenny och Sota. Vi gick en sväng runt Horsikan, tränade lite dirigering och stadga, samt gick ett spår och gjorde en platsliggning. Stadgan funkade utmärkt (jag sköt iväg bollar med tennisbollsslungan och Diesel satt lös, sen fick Sota hämta en boll och Diesel en). Dirigeringarna gick också jättebra, även transporterna var jag väldigt nöjd med. Spårupptaget var ganska bra och hon plockade in alla pinnarna jättefint. Platsliggnigen var det tråkiga idag. Hon ställde sig upp en gång och var på väg att sätta sig en gång. Om jag kommer bort och vänder upp så verkar hon ligga bra, utan det var när jag gick bort ifrån henne som hon satte sig. Jenny hjälpte mig att belöna när jag hade ryggen mot henne, så får vi se om det blir bättre. Annars var det en väldigt bra platsliggning av alla hundarna, på en extremt vattensjuk gräsmatta…

Vi skulle tävlat ikväll om det inte varit för karensen efter kennelhostan. Jättesegt, vi missade ett KM i lydnad, två lydnadstävlingar, en appelspårtävling och två viltspårsprov pga det… Det roliga med tävlingen ikväll var iaf att Annika och Nikko håvade hem ett LP1, grattis säger vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.