Filmer

I söndags hade jag inkallningskurs på Kungliga Hundar. En av kursdeltagarnas hund var sjuk, så hon fick låna Ludde. Både hon och Ludde var väldigt nöjda med det arrangemanget 🙂

Efter kursen kom Johannes och hämtade oss, men innan vi åkte passade vi på att käka lite pizza och träna lite. Johannes ska gå agilitykurs med Diesel och ville ha lite tips på bra träningsförberedelser. Jag tipsade honom om att shejpa tricks, så det fick bli spinn. Första kriteriet var att Diesel skulle vara något så när stilla och inte flyga en meter upp i luften och göra riktigt snygga hoppstå 😉 Johannes jobbade på jättebra, och det gick framåt för varje pass (varje pass var 5-6 godisbitar). Här är pass nummer fyra.

Pass nummer fem motverkade jag all spinnträning och passade på att få lite hoppståträning på film 😉 Jag jobbar fortfarande på hoppstå under BM och att hon inte ska ta extra steg efter att hon har landat. Hon var lite trött på slutet, men en liten film blev det iaf. (jag ser att hon flyttar lite på tassarna efter klicket, jag tror att mitt mål där liksom när jag tränat ställande, läggande och sättande under BM är att hon ska frysa i positionen och inte röra sig)

Annars händer det inte så mycket. Vi tränar på med hundmötena, det går bättre och bättre (se hund, ät godis/lek, paus). Vi la också in ett par rejäla pass inkallningsträning från kullen bakom Mjölktorget… Diesel tycker den är väldigt spännande.

Jag har fått tillbaka min iPhone så jag har kunnat ”spåra” våra promenader.

 

Helenedal 1

 

 

Saab två




 

Saab tre

 

 

Golfbanan 2 kolerakyrkogården




 

2 svar pĂ„ ”Filmer”

  1. Vad duktig Johannes Àr! MÄste bara sÀga att du har fÄtt till en riktigt snygg rygglinje pÄ Diesel vid kampleken. Bra jobbat! KÀmpar fortfarande med det med Mini.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.