Inflyttad

I fredags kom flyttgubbarna med mina grejor så nu är jag helt inflyttad. Syster yster har varit här i helgen och hjälpt mig montera möbler, packa upp, städa och komma i ordning. Nu är jag halvvägs igenom lådorna, drygt, och i vissa vinklar ser det riktigt fint ut 🙂 enda missen var att sängen inte gick upp för trappan, men det löses genom att jag fixar två åttiosängar istf en 160 🙂 just nu sover jag på en tjock bäddmadrass på golvet. Ingen risk att jag skadar mig om jag trillar ur sängen iaf 😉

I fredags la de även dit jorden runt grusplanen, så nu är det mer en kulle än ett berg. Det blir nog väldigt fint när gräset vuxit upp. Hundarna gillar dock att gå i det så det är lite gropar r och var… Staketet är också nästan klart. De var här igår och fixade runt grusplanen, så nu är det vara lite ut mot vägen och en grind kvar.

Hundarna älskar trädgården. Blir det för varmt går de in och lägger sig under altanen. De blev väldigt glada när jag packade upp lådan med deras leksaker 😉

Utöver att huset är väldigt fint, snart oordning som jag vill ha det och har en härlig tomt så växer det även sjukt mycket smultron på den. Jag har aldrig sett så mycket smultron på en gång. I morse plockade Eva drygt 1 dl smultron som vi hade till yoghurten. Mums 🙂


Staketbygge och tillfixning av slänten


Ludde under altanenSötlusMorgongos


Frukostbär.


Vardagsrummet


Köket


Bus i trädgården


Diesel med en nyligen uppackad leksak.


Staketet nästan klart. Tillfällig grind 😉


Låg säng

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.