Soffträning

I onsdags blev jag dunderförkyld och tappade rösten, så i torsdags och fredags kraxade jag mest. I helgen blev det bättre, och när solen tittade fram blev jag väldigt sugen på att träna. Eftersom kondisen inte var på topp, och inte heller orken, så fick det bli lite soffträning på lördagen. Man kan göra ganska mycket på liten yta 😉 Jag tränade lite ut och vänsterdirigeringar, med störning. Höger blev det inga, helt enkelt för att huset är för litet åt det hållet 😉

httpv://www.youtube.com/watch?v=AWC2hUTaK5Q

På söndagen blev det årets första jaktträning, och det gick superbra! Jessica och Gonzo kom förbi och vi gjorde ett par linjetag, ett litet sök (i ett svårt område för vinden låg i ryggen på oss och området var nersänkt så hundarna fick verkligen jobba) och sist en dold markering. Diesel var en stjärna, och Gonzo lika så.

Nu ska vi träna på så att vi kan ut och tävla 🙂 Jag har anmält mig till Västras working test i Ed och Halmstad, och letar efter ett nybörjarprov som passar datummässigt under våren

4 svar på ”Soffträning”

  1. Tack för att du sa till! Nu är det fixat

    Tack 🙂 Ja, det är superskoj. Hade ännu en lyckad träning med Ingela nu i kväll, vilken Dieselråtta! Hon är en stjärna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.