Vår?

Vad hittar vi på då? Ja först började vi njuta av våren och de ljusa kvällarna och gick promenader runt Horsikan, Långa Norrevattnet och Chalmers Golfklubb. Jag och Diesel har också gått en kurs i mental träning för Niina Svartberg, det var väldigt intressant.

Lite apporteringsträning har vi också hunnit med, både själva och med Ingela och Snoddas. Fokus har varit långa dirigeringar och bära duva ordentligt. I veckan tränade vi lite vattenapportering och avslutade med rutan. Jag har hittar en perfekt liten pöl som jag kan gå runt och lägga ut skålar eller Dummies och sedan få jättebra dirigeringsträning, så dit ska vi åka mer.

Jag har också börjat simma hundarna, framförallt för att Ludde ska bygga lite ryggmuskler. Det tränar vi också genom “steggång” varje morgon (en stege ligger på marken och hundarna går längs med dem, med en tass i varje “hål”). Ludde har varit jätteduktig på simningen och simmat lugnt och fint. Diesel håller på att vänja sig, första gången simmade hon inte lugnt men redan andra gången var det bättre. Det hela avslutades med massage, gosigt värre tyckte Ludde och ville inte gå hem.

Sedan blev det bakslag i våren, men vi fortsatte njuta av de ljusa kvällarna. Vi gick upp till Ristjärn med Lena och Totte, på den nya stigen/lervägen som elledningsarbetarna varit snälla och gjort. Igår gick vi en sväng uppe vid Härsjön och hittade en fin sandstrand. På vägen hem fick vi dock punka, och insåg att vårt fälgkors inte passar så bra… Som tur var fick vi hjälp av snälla Magnus som gjorde en utryckning, så vi kunde få dit reservhjulet.

20120405-063043.jpg

20120405-063059.jpg

20120405-063107.jpg

20120405-063115.jpg

20120405-063352.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.