Nya apporteringskurser

I måndags förra veckan avslutade jag en apporteringskurs. Deltagarna har varit väldigt duktiga och det har varit så kul att träffa dem. Uppenbarligen tyckte de också att det varit kul, för i måndags sa de ”kursen är inte alls slut, vi kommer nästa vecka också”. Nu kunde jag inte den här veckan, men eftersom de verkligen ville ha en fortsättningskurs till så planerade jag in det. Det blir en kurs på tre lördagar nu under hösten där vi kommer fokusera på att sätta ihop delarna i apporteringen och träna inför working test. Vi kommer träna på bland annat markering, dirigering, jaktfot, stoppsignal, avlämningar och stadga.

För dig som är sugen att testa apportering så har jag även planerat in en nybörjarhelgkurs inomhus i februari, en nybörjarkurs över sex veckor med start i april och ytterligare två fortsättningskurser. Det har redan kommit några anmälningar till kurserna, så skynda dig att anmäla dig du med om du vill vara säker på att få en plats!

  • Apporteringskurs för retriever, fortsättning 27 oktober 2012 Göteborg
  • Apporteringskurs för retriever (grund, helgkurs inomhus) 2-3 februari 2012 Göteborg
  • Apporteringskurs för retriever, fortsättning 25 mars 2012 Göteborg
  • Apporteringskurs för retriever (grund) 16 april 2012 Göteborg
  • Apporteringskurs för retriever, fortsättning (helgkurs) 27-28 april 2012 Göteborg
  • Apporteringskurs för retriever (nybörjare, helgkurs) 6-7 juli 2012 Växjö

Sedan 1 juli 2013 hålls alla kurser genom Klickerförlaget Göteborg AB. För en komplett lista över kurser, se Klickerförlagets hemsida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.