Snart står det ett hus här :)

Grunden gjöts i tisdags, och på måndag är det stomresning. Tjoho 🙂 

Enda missödet so far var att kallvattenledningarna i grunden hamnade för nära golvvärmen och varmvattnet, vilket innebär en risk för bakteriebildning. Det bästa är att dra kallvattnet i grusbädden (då blir de ordentligt separerade) men 10 centimeters avstånd med isolering mellan är ok och den varianten blev det nu när rörläggaren gjorde om det (vattenledningarna ligger 10 cm under golvvärmen och 20 cm separerade ifrån varandra i sidled). Både KA och Vårgårdahus var väldigt behjälpliga i processen så det löste sig fint innan gjutning.

    
    
    
  
   
   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.