Trädgård och tapeter

Nu går det undan! Tomten blir bättre och bättre och tapeterna är på plats! (Efter att jag fick åka till midbeck och hämta två rullar till eftersom det är mycket högre i tak i vardagsrummet än de räknat med, men midbeck håller till i Mölnlyckemotet och sävedalens färg och tapet (som levererar färgen och tapeterna) löste det jättebra)

Tapeterna blev så fina, till och med bättre än vi trodde när vi valde dem 🙂 det svåraste med att välja fondväggar tyckte jag var att från en liten pappersbit föreställa sig hur tapeten skulle bli på en hel vägg. Vi googlade lite för att hitta andra som inrett med samma tapeter, men det var inte så lätt att hitta. Jag hade önskat mig minst en miljöbild med varje tapet (lagom utzoomad så att en ser lite av rummet runt omkring och inte bara tapeten).

På nedervåningen har vi en vit tapet från standardsortimentet (dvs det som ingick från Vårgårdahus) i alla rum utom biblioteket (där vi har en brungrå linnetapet från standardsortimentet) och tre fondväggar. På övervåningen har vi vitmålat i alla rum eftersom vi inte kunde bestämma oss för fondväggar / andra tapeter just nu. Totalt innebar de tre fondväggarna en extrakostnad på knappt 3000kr så det kändes inte så farligt (med tanke på vad t ex tilläggen för köket och kaklet hamnade på 😉 )


Midbeck miss print 3 1093

Boråstapeter Linen Taupe Brown

Vardagsrummet Midbeck miss print 2 1052

Sovrummet midbec silva sia907 linzor orchid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.