Skafferi :)

En av mina drömmar, ett ordentligt skafferi, börjar bli verklighet. Vi har dragit tilluft i plattan och frånluft i taket, och så klart ingen golvvärme där inne. Vi hoppas att det håller sig svalt även under sommaren, annars får vi kanske sätta in någon kylanordning.

Det finns ytterligare några hyllor i en fördjupning borta till höger. Vi funderade en del på inredningen och jag blev väldigt nöjd med den (snickarna hjälpte oss att sätta upp den). De två nedersta hyllorna sitter 50 cm från golvet/ varandra och sedan är det 30 cm mellan de andra tre hyllorna. Till vänster är hyllorna 20 cm djupa, rakt fram 35 cm och ”hålet” till höger 50 cm djupa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.