Bilder huset

Vi byggde en Villa Sjövik med Vårgårdahus i Härryda kommun utanför Göteborg. Byggstart var vecka 46 2015, inflytt i början av april 2016. Tanken var att det skulle bli så här. Vi har anpassat huset med skafferi att gå in i, flyttat om lite väggar, hundvänlig groventré mm. Här ser du allt om byggprocessen mm.

Efter att ha bott i huset några år trivs vi fortfarande lika bra. Vi har byggt ett Attefallshus med altan, ett hundhus och gjort i ordning trädgården lite mer (och väntar på att det ska växa upp och bli fint 😉 Just nu ser man väldigt mycket markduk. Får återkomma med bilder på det när det ser bättre ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.