Friröntgad!

I torsdags kom röntgenresultatet (äntligen, efter nästan två veckor). HD grad a och artros utan anmärkning. Jippee!! Känns skönt, nu vet man att han är frisk och om det går bra för honom så kanske det blir valpar efter honom i framtiden. Det enda tråkiga var att syrran, Gudrun, fick lindrig utbredning på artrosen så Annette var inte så glad.

I övrigt så leker vi med den nya kameran (kolla i galleriet) och övar inkallning. Han lyssnar ungefär varannan dag, det är väldigt spännande innan man kommer fram till vilken dag det är idag. Imorgon är introduktionen till apporteringen och då ska vi visa upp vad vi kan… Får se hur det går, men när han vet att det är träning så skärper han för det mesta till sig, det är bara när han får gå och lufsa och nosa som han vill som han blir nonchalant. Han gillar iaf att bära saker och det bådar ju bra inför apporteringen. Sen är han ju lite urtvättad jaktligt sett (inte en jaktmerit i stamtavlan så långt ögat når) så det blir nog bara något vi gör för att ha skoj.

Vi är anmälda till utställning i Allingsås den 25 februari och så börjar hundar i Kålltorps kurs om några veckor. Förhoppningsvis försvinner snön snart så att vi kan testa på viltspår (det blev ju inställt sist). Sen hoppas vi också på att goldenklubben ska fixa lite mentalbeskrivningar så ska vi mentalbeskriva honom och iaf två till av kullsyskonen. Hoppas det blir fler, det vore roligt att se hur de regerar. Jag har kollat lite på funktionsbeskrivning också, helt meningslöst egentligen eftersom man ska göra det på hela kullar för att få ut något av det till avelsarbetet, men det vore kul att funktionsbeskriva honom bara för att se hur han beter sig. Vi får väl se om det blir någon plats över till oss.

Ett svar på ”Friröntgad!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.