Öppen plan hos hundar i Kålltorp

I kväll var vi nere och tränade lite på Hiks öppna plan. När vi kom 18:30 var det inte en kotte där och planen var täckt av is/snösörja. Vi tränade i alla fall lite fotposition, stanna och läggande (han har inget emot snö/vatten så det var inte elakt att be honom lägga sig). Fotpositionen funkar bra, men han är väldigt beroende av handrörelsen. Vi jobbade också med att ”styra” in baken och han börjar bli riktigt duktig på det. Jag måste dock kolla honom noga så att han inte av bara farten snurrar för mycket så att baken hamnar snett åt andra hållet istället.

Efter en stund kom det några till, bla Låtta med Lassie och Sidney och Sara med lilla Doris, labbe på fem månader och underbart söt. Det tyckte Ludde också när de busade runt. Sen plockade vi fram lite slalom och ett hopphinder. Hoppet gick ganska bra, han ville dock gärna gå på sidan där jag gick, men sen gick det fint och han hoppade på mitten. Slalomen var han jätteduktig på, undan gick det.

Johannes kom också ner och fotade lite, förhoppningsvis kommer bilderna ut imorgon eller så

Papprena till utställningen på lördag har kommit. Vi har nummer 444 (riktigt tjusigt) och ska bedömas som nr 21 eller 23 med start klockan 9. Jag har lyckats fixa en bil också, tack Madde och Tobbe! Imorgon ska vi till Annette och trimma Ludde lite, då ska vi åka med Elin.

öppen plan

29 bild(er)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.