Picnic, dock försvann vårsolen

Idag har vi städat och haft oss, så när Mia kom och tyckte vi skulle gå på picnic blev vi väldigt glada. Vi fixade kycklingsallad och la i plastburkar (av någon anledning har jag ju väldigt gott om plastburkar lämpade just för picnic) och så gav vi oss iväg. På morgonen hade det varit underbart väder, men när vi kom ut hade solen försvunnit. Vi gick iaf till andra sidan Härlanda tjärn och satte oss. Under tiden vi åt blev det kallare och blåsigare, så vi bestämde oss för att ta fikan hemma. Nu har vi iaf haft årets första picnic, även om det blev lite kallt så var det mysigt (tyckte Ludde också, men han gillade inte champinjonerna i pastasalladen)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.