Första dagen

Under hela sommaren kommer jag att vara i USA och jobba påVolvo. Jag ska göra kundnöjdhetsundersökningar (tror jag) tillsammans med en tjej till. VI ska titta på två nya Volvo-modeller och kolla vad kunderna tycker om dem, om jag har fattat det hela rätt. Jag får veta mer imorgon då jag börjar jobba.

Ludde ska bo i Motala i sommar, hos en kompis föräldrar. Det var väldigt tomt attåka hem till Göteborg utan honom i onsdags, men nu har jag iaf fåttrapport om att han har det bra, är omtyckt och sköter sig (förutom atthan jagat katterna lite inomhus, men det får han ta och lära sig att såkan man inte göra).

IMG_7105.JPG

Kom hit igår och har fått ett helt hus att bo i (bilder finns här). Flygresan gick väldigt bra. Det blåste “åt rätt håll” så vi var framme en timme tidigare än vad vi skulle ha varit (det var tydligen ovanligt att det blåste så bra). Min handledare kom och hämtade mig på flygplatsen och körde mig till huset. Han visade mig även Main street här i Nyack, och det var riktigt mysigt. Mer Europa-influerat än vad det brukar vara i USA med mysiga affärer, caféer och restauranger, så det ska jag gå imorgon och undersöka. Sen åkte vi och handlade lite kvällsmat/frukost och efter det började jag packa upp lite. Fick igång datorn och internet snabbt och smidigt så dagen var räddad.

Nu kommer snart min handledares son och hämtar mig så ska vi åka ut och titta på saker. Får se var vi hamnar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.