Börja jobba

Nu sitter jag och väntar på att min handledare ska komma och hämta mig och så ska vi åka till jobbet. Det ska bli vädligt spännande att få reda på mer exakt vad jag ska göra.

Jag sov lite dåligt i natt, vaknade en gång vid 12, en vid 5 och en vid 7, men lyckades somna om och gick sedan upp lite innan åtta (dock innan klockan hade ringt). Nu har jag ätit frukost bestående av yoghurt (99% fat free, det låter väl bättre en 1% fett), salamimacka med tomat och apelsinjuice.

Mikrofonen som jag köpte igår har jag kopplat in, den funkar precis som den skulle. Nu ska jag bara bestämma mig för vilken färg den ska ha, blå, röd, orange eller svart… Det känns mycket nödvändigt att kunna ändra det 😉

Nästa problem blir att koppla in den trådlösa routern, men det klarar jag säkert. Annars får jag ringa Johannes och få lite support.

Ett svar på ”Börja jobba”

  1. ITsupporten behövdes visst inte förrän det var dags att använda mikrofonen. Man ska trycka in knappen tydligen…

    saknar dig bumman

    //j

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.