Pappersexercis…

Jag klarade faktiskt av att koppla in routern, så nu finns här både trådlöst och trådigt Internet, säkert som bara den.

Bengt kom och hämtade mig och så åkte vi till jobbet. När jag kom dit hälsade jag på de andra som sitter på den avdelningen, de flesta var svenskar (kanske 4 st) och 2 var amerikaner. På hela stället jobbar det ungefär 150 personer.

Jag fick ett litet bås med ett skrivbord och så fick jag en jobbtelefon. Jag fick dessutom en hög med papper som var nästan två centimeter tjock som jag skulle läsa igenom och fylla i… Det var papper till Volvo (eller Ford Motor Company), health insurance, skattepapper, företagspolicy med mera. Det tog iaf en timme att komma igenom allt.

Sen fick jag en rapport/presentation från ett par tjejer som jobbat med utvärdering av Volvo C30 i våras att kolla igenom för jag och Emma ska göra ungefär samma sak sen (Emma kommer dock inte hit förrän på måndag). Det verkar iaf bli kul att jobba med. Jag vet inte riktigt vilken modell det blir än, men det blir iaf inte C30.

När det var klart åkte jag och Bengt för att äta lunch. Jag åt en supergod mozzarellasallad. Sen lämnade han mig på social security-kontoret för att jag skulle registrera mig och få ett social security nummer (typ personnummer som jag måste ha för att kunna få lön). Naturligtvis ville de också att man skulle fylla i lite papper och ha med sig en massa saker, fem olika papper behövde jag visa upp. Det tog inte så lång tid att bli registrerad, men det tar sex till åtta veckor innan jag får kortet.

Efteråt satt jag och läste en stund i skuggan innan Bengt kom och hämtade mig igen, i “min” nya bil, en liten Toyota… Eller, nej, det fick jag förstås inte. Det är en Volvo-kombi och det bästa av allt, den har GPS så nu ska till och med jag klara av att hitta rätt. Sen körde jag Bengt till kontoret och hämtade min dator som hade kommit. Efter det fick jag åka hem för dagen och nu är jag på väg till Palisades Mall för att handla lite och lära mig hitta.

Här kommer en bild på bilen. Det är en Volvo XC70, automatväxlad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.