Telefon

Nu har jag precis kommit hem med tio matkassar… Det är dock inte så illa som det låter för påsarna är jättesmå. Lite mat blev det iaf, så imorgon ska jag se om jag kommer överens med gasspisen.

Med hjälp av GPSen lyckades jag ta mig till shoppingcentret och där handlade jag lite kläder, en telefon och en adapter. Sen åkte jag och framkallade lite bilder och köpte mat. Jag tror de ville stänga affären när jag gick, jag var sist kvar nämligen… Jag försökte hitta bakpulver och vaniljsocker, men det lyckades jag inte med. Får ta det en annan dag.

När jag kom hem kopplade jag iaf in IP-telefonidosan i adaptern och sen in i transformatorn för att få ström och in i routern för att få nätverk. Sen satte jag igång telefonen och kopplade in den, och vips så funkade det! Så nu kan man ringa mig på vårt vanliga hemnummer och det kostar precis som det brukar kosta att ringa inom Sverige. IP-telefoni är rätt häftigt faktiskt. Vill man prata med mig så rekomenderar jag att man ringer på helgerna mellan 14 och 24 svensk tid (eller, man kan ringa efter 24 också om man vill, klockan är bara 18 här då) eller på vardagarna innan jag åker till jobbet, dvs när klockan är mellan sju och nio här och därmed mellan ett och tre hemma, eller sent på kvällen när jag är hemma igen, efter 16 här dvs efter 22 hemma.

Nu ska jag gå och lägga mig så jag kan jobba duktigt imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.