Snart kan jag få lön

Idag började jag med att åka till banken och skaffa ett konto som jag kan få in lönen på. Det gick jättesmidigt, ingen kö alls. Jag fick min första checkbok också, men jag kommer nog inte skriva ut några checkar.

När det var fixat åkte jag till jobbet och gav rätt papper till personalansvarig så att hon vet var lönen ska betalas ut. När det var klart var det dags att åka iväg igen, den här gånge till vårdcentralen för att göra drogtest (drug screen). Jag fick veta att det var jättenära, men det var jättenära med amerikanska mått så det var lite mer än en mil att köra.

Väl på vårdcentralen fick jag vänta lääänge (tre tidningar). Sen fick jag komma in, kissa i en liten burk, skriva på lite papper och sen åkte kisset iväg med DHL, märkt med “Biohazard”. Nu ska det bara komma tillbaka från labbet så ska jag nog kunna få lön sen (om det inte är positivt förstås, men det ska det inte vara ;-))

På väg tillbaka till kontoret började det regna. På dagarna är det runt 27 grader varmt, men det blir varmt sent på dagen så mornarna är helt ok. När det regnar blir det dock inte svalt utan jättekvavt, så det är mindre mysigt. Lunch blev det idag på Dunkin Donuts, där jag åt en god vitlöksbagel med mjukost (cream cheese).

Tillbaka på kontoret igen läste jag igenom lite kundundersökningar som ett företag gjort på massor med olika bilmodeller. När det var klart var det ingen mening med att börja på något nytt så då åkte jag till Nyack för att hitta busshållplatsen som jag ska till imorgon för att ta bussen till New York. Dessvärre hittade jag inte den och en gubbe som jag frågade pekade åt helt fel håll… Nu är det istället bestämt att jag ska köra till hon som vi ska träffa på ASF och åka buss tillsammans med henne in till New York. Det känns bra, för då kommer jag iaf på rätt buss.

Till kvällsmat blev det tomatsoppa. Gasspisen var jättebra, blev varm superfort. Tomatsoppan blev dock inte lika bra, men den gick och äta. Jag hade ingen tomatpuré och mjölken skar sig när jag kokade upp den… Creme fraichen som jag hade tänkt ha i smakade jätteäckligt, så jag får köpa en annan sort nästa gång. Förutom det var allt bra 😉

Sen gick jag ut för att ta en bild på bilen och kom på att jag ville gå en sväng. I regnet. Det var iaf väldigt skönt att vara ute och gå, fastän jag blev blöt. Jag gick runt kvarteret och tittade på de roliga husen. Det finns inte två stycken som är lika varandra och jag tycker att de är väldigt fina.

Dagens bild skulle bli vitlöksbageln, men den finns bara i min jobbmobil just nu så först måste jag lista ut hur jag ska få ut den, så det får bli på jobbet på torsdag.

Imorgon ska vi ju till ASF och sen blir det lunch med USAk och sightseeing i New York, så nu ska jag packa ner kameran. Sen ska jag lägga in lite bilder och efter det ska jag titta på TV. “Äntligen”ska jag hinna titta igenom alla hundra kanalerna och se om det finnsnågot vettigt att titta på. Dessutom ska jag hoppas att den “severe thunderstorm” som de varnar för inte kommer vara så allvarlig så att jag kan fortsätta ha datorn inkopplad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.