Empire state building, utan kamera…

Informationen var bra, fastän jag redan fyllt i alla papper. En svensk, som gått på Chalmers och nu jobbar för ett företag i USA som arbetar med att etablera amerikanske företag i Sverige, pratade en stund om skillnader mellan Sverige och USA och vad vi som “unga ingenjörer” kan göra. Det var väldigt givande och roligt.

Sen gick vi och åt, ASF bjöd på lunch. Efter det fick vi varsinn biljett till en båttur på Manhattan. Den som jag vill åka tar dock tre timmar, så jag får ta det en annan dag. Istället var vi några stycken som gick till Empire State Building. Det var verkligen högt… 86 våningar upp och jättebra utsikt. Som tur var var det knappt någon kö för att komma in. Dessvärre hade jag glömt kortet till kameran hemma, så några bilder blev det inte.

Lite innan fem träffade jag Tatiana på busstationen igen och så åkte vi hem till henne. Där beställde vi (och hennes man och son) grekisk mat som vi åt. Det blev en jättetrevlig kväll med en massa prat om USA, Sverige och resor i största allmänhet.

Imorgon ska det vara någon form av presentation av kundundersökningar för olika bilmodeller på jobbet, det ska bli spännande eftersom det är det jag ska jobba med. Emma, som jag ska dela hus med och jobba tillsammans med, kommer på lördag. Nästa vecka ska vi gemensamt åka ut till några av Volvos återförsäljare och se hur de jobbar. Vid midsommar ska vi nog åka in till New York och fira tillsammans med en massa andra svenskar. Två veckor senare tänkte vi dock ha midsommarfest här i huset och hoppas att så många som möjligt från USAk och Cetac kan komma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.