Banankaka

Idag har jag jobbat “på riktigt” för första gången. Jag har hållt på med sammanställningar av enkätsvar för en Volvomodell. Excel har inte riktigt velat som jag, men sen fick jag till det.

Till lunch åkte jag iväg och köpte en bagel med cream cheese, soltorkad tomat denna gång, det var mumsigt.

Klockan två kom ett konsultföretag och presenterade den undersökning som de gjort bland en massa bilägare och det var intressant. Resultaten de kommit fram till var dock inte direkt revolutionerande, dem hade jag också kunna få fram ur de svaren…

På eftermiddagen var det “fika”, eller “fiiiika” som amerikanerna säger. Chokladkaka och glass blev det iaf, mums.

Lite innan sex åkte jag hem och höll på att köra på en gås som stod stilla mitt på vägen… Han hade inte direkt någon brådska med att flytta på sig. Väl hemma pratade jag med Johannes en stund och sen åkte jag till AAA i Oradell och fick en massa guideböcker och kartor. På vägen hem handlade jag och nu äter jag resterna från min grekiska sallad (som jag beställde igår) och väntar på att banankakan ska bli klar i ugnen. Den blir nog lite av ett experiment eftersom det inte fanns några decilitermått här utan jag måttade med tablespoons, som jag hoppas ungefär motsvarar matskedar. Smeten var iaf god så det bådar ju gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.