Vin…

Nu har Emma kommit. Christopher och jag åkte in till New York för att hämta henne och så handlade vi lite på vägen tillbaka. Vi var inte hemma förrän fyra, så då blev det rester till lunch (spagetti och köttfärssås från igår). Sen packade Emma upp och efter det åkte vi till Palisades mall för att köpa en sladd till TVn, högtalare till Emmas dator och ett par byxor till mig.

Högtalare och byxor var inga problem, men att hitta rätt sladd var omöjligt (eller så kostade den $47). Vi blev lite sura eftersom det är så lätt att få tag på en sån sladd hemma. Nu hoppas vi att Emmas föräldrar ska kunna ta med en till oss när de kommer på lördag. Vi passade även på att smita in på The Cheesecake Factory och köpa cheesecake till efterrätt.

När vi kom hem gjorde vi kyckling i ugnen (med krossade tomater och soltorkade tomater) och risotto. Det blev riktigt gott, enda problemet var att vi inte hade någon korkskruv, så vi fick trycka ner korken i flaskan… Emma fick en hel del vin på sig när hon gjorde det…


Sen slappade vi i soffan och tittade på Medium innan vi gick och la oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.