Bear Mountain

Idag gjorde vi en utflykt till Bear Mountain, en nationalpark som ligger ganska nära nära oss. Vi tittade på amerikaner som grillade (eller mest gjorde så att grillarna rykte massor, men det luktade gott), Hudson River och muséer och info längs promenadstråket.

Det var fint uppbyggt med information om hur berget blivit till, vad de olika träden var för något osv. Dessutom blev vi utmanade att leta upp tre anledningar till att berget fått sitt namn, och det lyckades vi med. Resultatet finns i galleriet 😉

Sen åkte vi över Bear Mountain Bridge och fotade utsikten. Efter det fortsatte vi till Peekshill för att hitta mat, men vi hittade inget. Då åkte vi tillbaka och åkte till Stony Point istället, men där stängde de bagelbutiken precis när vi kom… Till sist blev det Subway inte långt hemifrån.

Det är väldigt trevliga vägar att köra på. Allt är jättegrönt och fint, mest lövträd. Nu har vi iaf sett en massa idag och turistat lite, så nu ska vi ta det lite lugnt och planera nästa utflykt. Vi har samlat på oss en massa papper och broschyrer om vad som finns att titta på, så det är bara att hitta något kul och åka iväg.

På vägen hem körde Elsa lite vilse (trots GPSen), så vi fick se Tappan Zee Bridge också.

Utflykt till Bear Mountain

74 bild(er)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.