Jobba

Idag var Emmas första dag på jobbet så jag hjälpte henne fixa lite saker (sen fick hon fixa en hel del själv, som att fylla i maaaassor med papper). Sen brottades jag lite med Excel och Access.

Till lunch åt vi rester sen i lördags, tomatkyckling med risotto. Mums! Efter lunch åkte vi till Social Security Administration för att fixa ett SSN till Emma. Sen hann vi vara en kort stund på jobbet innan vi åkte till Garden State Plaza för att handla. Man ska ha helst ha skjorta/krage på sig på jobbet, så vi fick köpa lite nya skjortor. Dessutom ska vi springa i ett välgörenhetslopp i Boston den 28 juni, så jag var tvungen att köpa ett par träningsbyxor. Jag vet att det är konstigt, att jag ska springa, men det ska nog gå bra. Vi ska åka till en park i närheten och träna innan dess. Loppet är sex kilometer långt, och det är ju inte så farligt.

På vägen hem handlade vi, hur mycket som helst. Halv tio var vi hemma igen och då blev det tacorester till lunch, men nu har vi iaf massor med mat i kylen och frysen plus att vi gjort en matlista för hela veckan så mätta ska vi nog bli.

Nu har mitt första inköp från Ebay kommit, en Dr Quinn-film. Nu väntar jag på två säsonger av Dr Quinn, en streckkodsläsare och ett modem till pappa. Det gäller att passa på när man har en amerikansk adress att få allt skickat till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.