Retailer

Igår hade jag och Johannes varit gifta i två år. Tyvärr kunde vi ju inte fira det tillsammans, men tack vare den moderna världens finesser kunde jag iaf skicka blommor till Johannes. Jag ska få en paket i augusti när Johannes kommer hit, gissa om jag är nyfiken. Vi ska också ta och gå ut och äta något gott då för att fira. Jag har tittat ut The Melting Pot, som är ett fondueställe. Det tycker jag verkar väldigt mumsigt.

Idag har Emma och jag åkt runt med en kvinna som jobbar med att lära upp och besöka Volvos återförsäljare. Vi åkte till en återförsäljare och tittade runt lite och satt med och lyssnade när de jobbade. Vi passade också på att testa deras playstation, som naturligtvis var ett bilspel med en stol som man satt i och körde. Det var kul, men varken Emma eller jag borde fått körkort enligt det spelet och man blev lite sjösjuk av det… Sen åt vi lunch på AppleBees, en stor matkedja med amerikansk mat (de har naturligtvis även hamburgare, men inte bara). Dessvärre tog det evigheter att få maten, men den var rätt god när den väl kom. Jag åt Caesarsallad och kycklingwrap.

Efter jobbet åkte vi till banken för att fixa ett bankkonto åt Emma och nu har vi precis varit ute och sprungit. Jag orkade springa mycket mer än jag trodde, men ändå inte speciellt långt… Jag gick snabbt istället, det är jag bra på. Nu väntar vi på att vår ost- och skinkpaj+ ska bli färdig och sen blir det nog lite serier i soffan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.