Försökskaniner och XC70 MY2008

Idag har vi fått vara försökskaniner åt dem som ska utbilda återförsäljarna under en konfrens i augusti. Det var riktigt skoj att lära sig mer om framförallt C30n, men även V70 och XC70. Vi diskuterade hur man ska bemöta kunderna, vilka som skulle kunna vara intresserade av bilarna och hur man ska lära kunderna hur bilarna fungerar (var man hittar saker, hur man kopplar in iPoden etc).

När det var slut klockan 15 åkte vi till hamnen för att hämta tre splitternya XC70 MY2008 (dvs 2008 årsmodell av XC70n). Vi ska börja lämna ut dem till de anställda i morgon för testkörning. Sen ska vi sammanställa resultaten och se vad de tycker om bilarna. Det jobbiga med resan till hamnen var dock att det tog jättelång tid. Vi var inte hemma förrän klockan sju. Det uppvägdes dock av att få köra en helt ny bil (den har bara åkt från Göteborg och hit på båten) som bara gått kanske 30 miles. Den var trevlig att köra och verkligen snygg inuti, så nu vill jag ha en ny bil…

När vi kom hem blev det korv stroganoff, fast vi hade kunnat göra den utan korven för den var inte god. Nu är det återigen severe thunderstorm watch här, och den här gången stämmer det verkligen, det har både åskat och blixtrat. Idag fick jag ett paket till, Dr Quinn säsong 2, så nu ska jag gå och titta på den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.