Midsommarfest

Som omväxling funkade allt bra på jobbet igår, Access uppförde sig sådatabasen är nästan färdig och alla kom och hämtade sina bilar. Interiktigt klockan tolv som vi sagt men nästan. Sen körde Emma hem mig och åkte sedan till flygplatsen för att hämta en tjej som flugit hit från Toronto. Precis när Emma hade åkt kom de första gästerna, tre från Detroit och två från Derby, Connecticut. Vi beställde hemlevererad pizza för att vara riktigt amerikanska. De fick köra pizzan rätt långt för pizzerian låg inte i Nyack utan två städer bort i Pearl River. När den väl kom hade de gjort alla pizzorna vegetariska trots att vi ville ha parmaskinka på dem, men de var goda iaf. Resten av kvällen satt vi på verandan med tända ljus och pratade. Runt tolv gick jag och en tjej till och la oss. När jag vaknade i morse sov tre personer på golvet i mitt rum. De var inte där när jag gick och la mig ;-). En sov i extrarummet, tre i gästrummet och tre i Emmas rum. I natt blir det ytterligare en eller kanske två som ska sova här, men vi hade minst en luftmadrass över och soffan, så alla kommer få en sovplats.

Idag har jag pratat med Emma (som jag håller hundkurs med i Göteborg och som har Luddes favoritflat Maja) och sen ringde Tomas så pratade jag med honom och Ingalill. Det var jättekul att höra från dem där hemma och jag är inte det minsta avundsjuk på regnet… Här regnar det mest bara på nätterna och är varmt och soligt på dagarna. Det har inte varit jättevarmt den sista månaden utan riktigt behagligt, men de säger att det ska bli varmare. På jobbet är det iaf jättekallt (luftkonditionering) så då är det väldigt skönt att få gå ut i värmen en stund, men så där mycket varmare behöver det ju inte bli.

Nu är alla och köper öl, sprit, blommor och ståltråd (till midsommarkransarna). När de kommer tillbaka ska vi nog börja med maten. Det blir sill och potatis, lite paj och sen en massa jordgubbar och kladdkaka.

Ett svar på ”Midsommarfest”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.