Denver 1

Vi började dagen med att hälsa på presidenterna i Mount Rushmore (Washington, Jefferson, Lincoln och Roosevelt). Jag har glömt kortläsaren i bilen så ni får inte se några av mina bilder, men på Internet hittar man allt så här finns en annan. Det var riktigt häftigt att se skulpturerna, de är verkligen jättestora. Sen åkte vi till Crazy Horse, där det finns en skulptur av indianhövdingen Crazy Horse. Där gick vi dock aldrig in, men så här ser han ut. När vi var klara i Mount Rushmore åkte vi till Keystone som ligger precis brevid. Där gick vi runt och tittade på trading posts, salooner mm och så träffade vi general Custer, en orkester och en massa bilentusiaster på en utställning för drag racing-bilar. (jag tog en massa bilder åt pappa)

Efter det åkte vi vidare mot Denver. Runt Mount Rushmore finns massor med turistfäller så som kristallgrottor, guldgrävningsställen, rancher, vattenparker mm. Det fanns med andra ord mycket att titta på. Ett tag iaf, för när vi kom in i Wyoming kunde man räkna husen på sina fingrar… Landskapet var dock otroligt vackert, stora öppna slätter med gult gräs och ibland lite kor eller hästar. Vi åkte igenom ett ”större” samhälle, Lusk, och det tog fem minuter… Ett annat ställe vi åkte igenom hade en invånare.

Klockan sju var vi framme i Denver. Det var väldigt skönt att vara klara med körningen tidigt. När vi checkat in åkte vi till en fiskrestaurang och åt jättegod mat. Jag åt catfish (vad nu det är) med en massa grönsaker och bakad potatis.

Dagens delstater
South Dakota
Wyoming
Colorado

Uppdaterad färdväg

Idag har vi ”bara” kört 450 miles. De kommande två dagarna ska vi köratill Phoenix och tillbaka till Denver innan vi flyger hem på tisdag (viskippar Amarillo som det var tänkt att vi skulle åkt till från början.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.