Sammanfattning

I måndags var jag lite stel på grund av solbrännan, men nu börjar det gå över. Det gick till och med bra att dansa salsa när vi fick en liten snabbkurs av Jessie som jobbar i vakten på jobbet.

I tisdags åkte vi till Boston och var med på en rundabordsdiskussion. Det var intressant, även om ingen av de fem kunderna ville köpa S80n. Efteråt åkte vi hem till en av säljarna och åt. Det blev grillad kyckling, grillat kött, grillad squash, majskolvar, sallad och ris. Mumsigt! Som omväxling stannade vi i Boston över natten istället för att åka hem och på onsdagmorgonen började vi köra mot West Chester, Pennsylvania. På kvällen var vi på rundabordsdiskussion där och då var det faktiskt en som ville köpa bilen (XC70 fick de provköra). Det blev en massa mat över så Emma och jag fick lite matlådor med oss, det är ju aldrig fel. På kvällen tog vi med oss två XC70 hem (så att vi åkte i tre bilar totalt) för att vi skulle kunna lämna ut dem på torsdagen.

I torsdags krånglade vi runt en massa för att hitta folk som kunde köra bilarna (det kom ytterligare tre bilar med lastbil sen, så vi hade totalt fem bilar). Vi fixade dessutom färdigt vår presentation om vår tid här och höll den för några intresserade. Det gick riktigt bra och vi fick sagt det vi ville.

Sen fick vi en chokladtårta… Vi hade skämtat med Jessie om att en annan kille gett oss en chokladtårta dagen innan för att han skulle få en bil (han skulle köra bilen på torsdagkvällen), och igår kom han med en tårta… Jättegulligt av honom! Det var en supergod tårta iaf, vi åt den på kvällen när Bengt kom på middag. Först blev det lite rester sen midsommar till förrätt, knäckebröd, sill och flädersaft, och till huvurätt blev det stekt minutbiff med ugnsbakade rotsaker, sallad och tzatsiki. Vi har dessutom fått en extra husgäst, en kille från Volvo i Sverige som ska vara här i tre veckor. Han fick bo i gästrummet (som inte har AC och därmed blir fruktansvärt varmt), men han får väl byta upp sig imorgon när Emma åkt. Han kommer dock inte vara här så mycket för på söndag åker han till återförsäljarkonferensen i San Diego.

Idag ska vi till hamnen på morgonen och lite efter tolv landar Johannes på Newark så då ska jag åka och hämta honom, det ska bli riktigt bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.