Whitewater rafting

Det blev tre par jeans igår, varav jag hade ett par på grillfesten hos vår hyresvärdinna. Hon bodde i ett väldigt fint hus bara tio minuter ifrån oss (med bil naturligtvis, man går inte i det här landet ;-)). De hade dessutom en hund så jag fick min hundabstinens lite stillad.

Idag har vi varit på whitewater rafting i Delaware River, fast så mycket forsränning var det inte för det var en rätt lugn flod. Kul var det iaf, man paddlade runt lite i sin gummibåt (vi var ungefär 3 personer per båt), sen knuffade man lite på de andra båtarna (och lite på kanoten, vi var 12 personer i tre båtar och en kanot) och när det blev för varmt hoppade man i vattnet och simmade en stund. Vattnet var jätteskönt, precis lagom varmt till och med för en badkruka som jag. Jag hade smörjt in mig jättebra på armarna och ansiktet, så där har jag inte bränt mig (hade en t-shirt på mig också), men ungefär halvvägs tog jag av mig mina jeans (för det var kallt att ha dem på sig när de var blöta) och täntke inte riktigt på att smörja in mig, så jag är röd och fin på ovansidan av låren. Det tog fem timmar att ta sig ner för floden, det var nio miles, så vi paddlade inte så fort. Vi lyckades fastna på ett par stenar, men för det mesta gick det bra.

Imorgon ska en kille på jobbet lära oss dansa salsa. På tisdag ska vi till Boston och på onsdag ska vi till West Chester, Pennsylvania. På båda ställena ska vi till återförsäljare och vara med på rundabordsdiskussioner med kunder som kört xc70 eller s80 i två veckor. Det ska bli intressant att se vad de säger den här gången. På torsdag ska vi äta middag med Bengt och hans son, på fredag kommer Johannes (yippee!!) och på lördag har åker Emma till San Francisco och Johannes och jag ska på en ridtur med efterföljande BBQ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.