Los Angeles

Efter en frukost bestående av den godaste bageln hittintills (med creamcheese och tomat), gick vi till fotoaffären vi hittade igår. Vi testadeobjektiv, provade väskor och ställde en massa frågor. Det slutade medatt vi kom därifrån med ett fast 50mm objektiv (perfekt för porträtt)och en liten väska till kameran.


Utsikt över havet . ”Plutten” är en kitesurfare

Sen körde vi vidare söderut. Denna gång gick vägen längre in i landetså vi fick se en massa åkrar och folk som plockade jordgubbar mm.Första stoppet blev AAA i Lompoc och där hittade vi också lunch hosTacoBell till Elsas stora förtjusning. Efter lunchen tog Elsa entupplur tills vi kom till Starbucks i Carpinteria. Där blev detnaturligtvis fika och sen försökte vi hitta ett bra hotell i LosAngeles. Det var lättare sagt än gjort… Sensmoralen är iaf att skaman bo i San Francisco eller Los Angeles och inte vill krångla, är detbra att boka hotell i förväg… Efter ett tag hittade vi iaf ettmotell, bokade ett rum och körde vidare. Nästa stopp blev Circuit Citydär vi letade efter en DVDbrännare. Vi fick dock ge upp det eftersom viinte kom på något sätt att veta om transformatorerna klarar att köra pånätspänningen hemma och vi inte direkt vill släpa runt på tvåtransformatorer när vi använder den ”på fältet”.


Palmer
Hollywood

Nästastopp blev hotellet, efter mååånga timmar i bilen. Först körde viigenom Malibu, sen Santa Monica och sen tänkte vi att ”Santa MonicaBoulevard” verkade kul att köra på. Det var det också, men den varriktigt, riktigt lång. Vi fick iaf se lite saker, som Beverly Hillspoliskår, Hollywood och palmer. Klockan nio var vi äntligen framme påhotellet och begav oss ut för att hitta mat. Elsa var sugen på kött, såvi tog första grillstället vi hittade på vår rabattlista. Restaurangenvisade sig vara rätt mycket finare än vad vi trott, men maten var godså vi blev mätta.

Idag ska vi till Universal Studios och titta runt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.