Universal Studios

Dagen spenderades på Universal Studios i Hollywood där vi tittade på en massa filmer, åkte på guidad tur runt några inspelningsstudior, tittade på shower och åkte berg-och-dalbana. Vi såg Shrek, Blues Brothers, Backdraft, Jurassic Park(*), Waterworld och andra filminspirerade attraktioner och åkte på deras studiorundtur. Rundturen gick runt bland olika ställen på området och de visade på var stora delar av olika filmer och TVserier spelats in. Höjdpunkten för Elsas del var nog när vi åkte igenom Wisteria Lane från TVserien Desperate Housewives. För Johannes del var det nog mer de olika fordonen från olika filmer som var intressantast.


Hajen!

De hade ett roligt koncept som gick ut på att om man betalade $25 när man gick in så fick man ett armband som gjorde att man fick äta hur mycket man ville på ett par olika restauranger på området. Det var trevligt för då kunde man äta precis vad man ville på dessa restauranger. Tyvärr höll inte efterrätterna tillräcklig kvalité för att man skulle vilja äta bara dem men det blev lasagne, grillad kyckling, kinesmat, ceasarsallad och pizza plus en massa konstiga amerikanska efterrätter.


Wisteria Lane


Blues Brothers


Johannes och Hulken (vad ungen gör har vi ingen aning om)

På kvällen funderade vi på om vi skulle gå på dem maffiga bion som låg strax utanför området men vi hittade inget som vi ville se direkt så vi nöjde oss med att gå omkrin och titta på neonljuset. Sen åkte vi hem.

Det var det kortaste inlägget på länge, men en av de längsta dagarna hittils.

*Ungefär här anföll Elsas dator helt plötsligt och omotiverat henne och orsakade stort blodvite och lidande. Hon är OK igen nu men har en fin fläskläpp att visa upp som bevis för att hon lärt sig att det är farligt att ha datorn i sängen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.